Amning och sjalning. 

Det har varit en kanondag. Jobb på kvinnohälsovården, mammabarnyoga och därefter Amningscafe som överträffade förväntningarna totalt. En massa härliga och trevliga människor, både vuxna och barn. Jag fick kela med fina småttingar vilket ju alltid är underbart. Bästa fikan från Emjoy it raw och Feldts bröd och konfekt. Jag är jätteglad att det kom så många och gjorde det till den trevliga eftermiddagen det blev. Det pratades amning och allting annat, provades sjalar och selar, tipsades och trixades. Detta måste vi göra om och nästa datum blir under Amningsveckan, torsdagen den 20:e oktober. Om någon glömde swisha så kommer numret här, 1233217296. Skicka gärna med ditt personnummer. 

Ha nu en fin kväll. Själv ska jag iväg och boxas (tror jag) med min mamma. Lite nervöst. 

Kommentera