Att öppna upp. 

  

Livet bjuder på mycket när man öppnar upp för det. Jag minns den dagen då jag följde med min yogalärare, Tina, på musikfestival. Det var inte alls min stil egentligen men det var en man som skulle sjunga där, en man jag verkligen ville lyssna på. Det var en sån där stund då alla sitter på golvet och lyssnar på gitarrspelande och ord man kanske inte förstår men ändå vet vad de betyder. I slutet sitter alla och sjunger med, till och med jag. Vi öppnar upp och bjuder in. Min yogalärare går efteråt fram till sin vän Kevin och presenterar mig och jag försöker förklara vilken låt jag fullständigt förälskat mig i. Han tittar på mig och frågar om jag vill att han ska spela den för mig. Absolut! Så där satt jag på golvet medan den här fina, omtänksamma man spelar och sjunger för bara mig. Jag grät. Det var där en resa började. 

Imorgon kväll kommer min vän Shiran till Halmstad. Han är en sån där fin person som tar plats samtidigt som han lyfter andra. Han ska bo här i några dagar och på dagarna kommer han ta emot folk i mitt yogarum för att ge yoga/thaimassage och akupressurbehandling. Han har även rebirthing-workshops men jag har själv aldrig provat det så jag kan inte riktigt beskriva det. Massagen däremot är underbar och jag har lyxen att få unna mig en tredje behandling nu. Det är 90 minuter av läkande och omtanke, utforskande och lugn. Jag uppmanar alla jag känner att ta chansen och råkar veta att det finns platser kvar på fredag. 

Nu blir det en lugn stund innan läggdags, imorgon är det skolavslutning för barnen och semesterstart för mig. 

Kommentera