Bättre att inte veta? 

Det blev en enkät, äntligen. För det fick jag höra var en bra ide. Så jag kubde få feedback från mina deltagare kring olika saker. Den pysslades ihop och skickades iväg för ett par dagar sedan. Flera svar trillade innan, positiva. Jättekul att få höra från så många nöjda kunder. Så kom ett till, mindre positivt. Jag visste ju att det skulle komma så småningom men hade nog inte riktigt funderat på hur det skulle kännas. Att det skulle kännas så personligt och tråkigt. Samtidigt så ville jag ju få veta och som min man sa när jag berättade för honom: det är ju av den negativa du lär dig mest och blir bättre av. 

Min första tanke var att det egentligen är ganska korkat att trots så många positiva ”betyg” hänga upp sig på det negativa. Jag skulle ju kunna skaka av mig det men det vill jag inte. Jag måste ta till mig det för annars kan jag ju strunta i enkäten och strunta i att vilja bli bättre. Nä, det vill jag inte. Det var bra kommentarer och kritik. Jag ska ta till mig det och fundera på hur jag kan göra annorlunda, kanske bättre. Så tack alla ni som svarat ? det är uppskattat att ni tog er tid och ork.  

Nu ska jag stöds efter en mindre vattenläcka i köket och allmänt kvällskaos. 

Kommentera