Det bär mig emot. 

Sommaren ska ju starta nu. Sonen har tagit studenten. De mindre barnen slutar skolan på fredag. Semestrarna närmar sig. Sommaren är här. Sommar innebär yoga på gräset. Yoga i solen. Trots detta jar jag blivit tvungen att ställa in grupperna över sommaren. Det känns lite ledsamt och ännu mer jobbigt. Jag vill att alla som vill ska få komma och yoga. Jag vill också stt det ska bli härliga, fina möten i gruppen. Det blir inte så om det inte finns någon grupp. Så den här omgången startar inte denna veckan, kanske nästa om intresse finns eller nästa igen. Annars får det bli en sommarpaus med fokus på min egen yoga och min egen träning. 

Vecka 33 startar vi upp igen pch jag hoppas på fulla grupper, som det brukar vara. Ha nu en fin sommar och håll utkik på Facebook för någon dag/kväll blir det säkert lite spontanyoga i gräset under himlen. 

Kommentera