Efter en sån där dag.

 Dagens fokus låg på att ordna hem bilen från verkstaden så maken kunde ta sig från jobbet i Skummeslöv till jobbet i stan. Projektet påbörjades runt halv åtta i morse. Agust somnade och lämnade utrymme för en liten paus tillsammans med en 16kilos kettlebell och lite swings. Därefter en snabbdusch och sen på med en alldeles för liten bärsele (för Agust) men en nödlösning. Buss till Nordiska filt och därefter en ”liten” promenad kånkandes på det lilla odjuret. Galet tungt. Betalade en hel förmögenhet för bilen, köpte en bulle hos bästa Feldt’s på vägen hem och kastade i oss lunch. Körde mot Skummeslöv men kände att nåt va fel, lagom framme rök det och luktade illa. 

Bärgningsbil till flygplatsen för en hyrbil från Hertz Flygplatsen och där lastades vi ut tillsammans med bilstolen. Bärgningsbilen åkte och det visade sig strax därefter att Hertz Flygstaden ligger 8km därifrån. 

Tur man har familjen för vi fick skjuts hem och där vände jag i dörren för att åka och Magplaska. Stressad, trött och lite smått irriterad men efter första Hejet var det bortblåst. Värmen och glädjen, skratten och samtalen kan nog rädda de allra flesta dagarna. 

Nu sitter jag i soffan under en filt med lite ekogodis och en chokladkaka. Nöjd. Jag hoppas ni myser för fullt. 

Kommentera