En fantastisk vårdkedja.

Födelsehuset Gravid

Jag tror på en alldeles utomordentligt fantastisk bra vårdkedja från början till slutet av en graviditet. På kvinnohälsovården och på förlossningen. Den ska utgå från vad som är bäst för kvinna och barn, inte verksamheten. Så vill jag att det ska se ut om 10, 20, 50 och 100 år också. Jag vill att mina barnbarn ska födas tryggt och fint. Jag vill att mina barn och deras partner ska ha en kompetent och trygg barnmorska som har tid för dom. Jag vill att dom ska få föda hemma om dom vill. Jag önskar en massa saker för kvinnohälsovården och förlossningsvården. Därför fortsätter jag att jobba för det som barnmorska och därför är jag medlem och engagerad i Födelsehuset. Alla kan/vill inte bli barnmorska men alla kan bli medlem i Födelsehuset. Det kostar 200kr/år och gör en massa gott plus att man kan gå billigare på Födelsehusets alla evenemang. Vill man engagera sig är det en bonus! Kontakta mig gärna i så fall. Nu ska jag betala min medlemsavgift och jag hoppas att kanske någon mer gör det.

Kommentera