En klubba av Pippi. 

Jag har en treåring som totalVÄGRAR sluta med blöjor. Fullständig panik utbryter när han föreslås att kissa på toaletten. Häromdagen kom min 11-åring Aston och Agust fram till att om Pippi ger honom en klubba Då ska han bajsa på toaletten. Idag på Astrid Lindgrens värld springer min fruga Linda fram till Pippi i förväg, ger henne en klubba i smyg och viskar Kan inte du snälla ge honom en klubba, det är jätteviktigt för honom. Så efter fotosessionen ger Pippi det lilla odjuret en klubba och kort därefter säger jag: Du fick en klubba avPippi  Agust, vad händer nu? Han svarar: Jag ska äta den. 

Så det sket sig men var väl värt ett försök. Nu sover han sött i sin bilstol och vi beger oss hemåt efter ett dygn i Astrid Lindgrens värld. Vi är lite trötta och lite kalla trots nya ullstrumpor på fötterna men i det stora hela nöjda. Nu får vi pka hem och se om tonåringen vart snäll mot huset. 

Kommentera