En sån där helg. 

 Magplaskstart på fredagkvällen. Höstens yogastart lördagmorgon. Ett underbart bröllop för två av mina vänner på eftermiddagen. Det var vackert, genuint och mysigt med lite roliga inslag. En kanonfin bröllopsfest med trevligt sällskap vid bordet och fantastisk mat som jag för en gångs skull kunde avnjuta i lugn och ro. Inga barn som skulle matas eller hindras från att skapa nytt hårgel i form av köttfärssås. Bara trevliga samtal och god mat. Därefter en kort sovpaus för stt sedan fortsätta äta god brunch, umgås och även mysa med allas härliga ungar. Därtill en supergod kakbuffe där man uppmanades att stoppa kakor i små påsar och ta med hem. Underbart ju! Tänk så bra det vore om lyckönskningar kunde garantera ett långt lyckligt och kärleksfullt liv. Nu är det tyvärr inte så men jag är ganska övertygad om att familjens och vännernas stöd, uppmuntran och kärlek är till väldigt god hjälp och på den punkten är både helgens brudpar och jag själv väldigt rik. Med hjälp av just kärlek (stöd från bordskamrater) klarade jag mig till och med igenom ett spontant tal till brudparet utan att trilla ihop i en hög på golvet. Så än en gång Malin och Patrik, tack för en underbar helg och all kärlek till er och er fina familj!

Nu sitter jag i soffan för en stunds reflektion och en del pysslande med dotterns sommarlovshäfte. Jag känner mig nöjd, glad och trött.

Kommentera