En stor fest. 

Igår var jag inbjuden till en stor fest för att hålla ett kort yogapass. Så jag gick från mina mysiga och intima grupper med Magplasket och yogan till att ha yoga i en stor lokal med finklädda människor där vissa (kanske majoriteten) aldrig provat yoga tidigare eller ens velat prova. Så hela veckan har jag grubblat på ett pass man kan göra ståendes, utan mattor och i finkläder. Familjen fick vara försökskanin och till min stora förvåning var det 17-åringen som kom med mest konstruktiv kritik.

Att åka dit igår var lite läskigt samtidigt som det kändes roligt. Jag känner mig hedrad att en av mina kursdeltagare bjöd in mig. Det var en jättefest med mysiga barn och trevliga vuxna, massa god mat och dricka. Jag vet inte om jag någonsin pratat inför så mycket folk tidigare. Jag var supernervös men försökte dölja det så gott jag kunde. De allra flesta gästerna deltog med gott humör men det där passet jag klurat på blev inte alls som planerat. Flera av gästerna hade tagit både en och två snapsar och dessutom var det alldeles för mycket folk och ljud för att jag skulle kunna prata så mycket som jag hade tänkt. Så det fick bli mycket improviserat och ett uns mer humor. Jag tror det var uppskattat och jag är väldigt väldigt nöjd. Det vill jag gärna göra fler gånger. Tyvärr fick jag inte med mig några fotobevis. 

Ibland är det bra att inte tänka för mycket innan man tackar ja till saker. Oftast är det bra att inte backa för att man är nervös.

Kommentera