En väldigt intim personlig tränare. 

I våras hörde jag talas om en liten apparat kopplad till en app, ett spel typ som kunde mäta min bäckenbottenträning. Nörd som jag är var jag tvungen att kolla upp det. Jag tog kontakt med företaget och de erbjöd mig att köpa en. Det blev inte så, den är ganska dyr. När jag var på Bali blev jag kontaktad av dom och det föll sig så att jag skaffade mig en i alla fall. I flera veckor har jag velat testa den och igår var det dags. Elvie heter den och ser ut som på bilden. Den lilla gröna saken sätter man upp i slidan och den är kopplad till telefonen via bluetooth. Det var skitkul!! Att böckenbottenträning kan vara så roligt alltså. Träningen är lite som ett tv-spel. Man ska träffa små pluppar genom att knipa och man mäter styrka och uthållighet. Appen ritar små grafer och utvärderar ditt resultat. 

Det är absolut inte så att alla behöver en Elvie, som sagt är den än så länge ganska dyr. Däremot så tänker jag att om man har problem med att hitta rätt, inkontinensbesvär eller annat så kanske det in vara värt den investeringen. För andra går det lika bra att känna efter med fingrarna. Kanske kan det bli så längre fram att man kan få den via sjukvården. Företaget letar faktiskt efter företag som skulle kunna få in den på marknaden i Sverige så har du förslag maila mig gärna. Skulle du vilja köpa en Elvie har jag fått en kod som ger rabatt så säg bara till i så fall. Vill man inte ha en Elvie men inspireras lite  inför sin bäckenbottenträning är sidan www.lightsbytena.se kanonbra. Den rekommenderar jag till alla, senast idag på yogan faktiskt. Ha nu en härlig, regnig kväll. Jag ska fortsätta drömma om en brasa och senare ska jag träna min bäckenbotten. 

7 reaktion på “En väldigt intim personlig tränare. ”

  1. Hej! Så här ett år senare har jag hittat till din sida. Tack för att du skriver om detta! Fungerar rabatkoden fortfarande?

Kommentera