Ett brev på posten. 

LivetsTräd WondersOfBali

I posten idag hittade jag inte bara ett brev utan två. Oftast är det räkningar men just idag fanns det två fina brev. Det ena var en inbjudan till en rolig fest och i det andra fanns ett väldigt oväntat men tusenfalt uppskattat brev med en lapp och en underbar gåva från fina Emma och Wonders of Bali. Det var ett armband med Livets träd. Bästa påminnelsen om den kärlek och styrka vi förses med redan i livmodern och som vi kvinnor har det fantastiska privilegiet att få föra vidare. Det är inte alltid jag är sådär lyrisk och supernöjd med min kropp utan snarare så att det kräver lite arbete och energi att acceptera och älska den som den är. Korta stunder då jag ser mina fyra fantastiska barn och verkligen reflekterar över det faktum att jag burit och försett de med näring i 9 månader, fött och ammat de är det ganska enkelt att känna en himla stor tacksamhet och kärlek till min kropp och mitt sinne. Att genomgå en graviditet och förlossning kräver nämligen ganska mycket av sinnet också. Så nu har jag ett Livets träd på armen för att påminna mig om just styrka, uthållighet och en hel massa kärlek.

Kommentera