Ett intensivt dygn. 

Först vill jag säga tack för all uppmuntran och alla fina kommentarer efter mitt förra blogginlägg. Det är alltid lite läskigt att berätta om väldigt privata saker och just den händelsen är just det, väldigt privat. Vi (min familj) har en enorm tur att ha väldigt fina människor nära och efter den händelsen var det en tid då det var de människorna vi träffade. De som vi visste säkert inte hade anmält oss. Det är inget roligt sätt att leva, att misstänka alla på det viset. Det var också med deras hjälp vi kunde stå fast i att det som stod i brevet var inte verkligheten. Verkligheten var en helt annan. Men det är lätt att tvivla och då behöver man ett starkt nätverk och stöd. I och med det inlägget fick jag en annan typ av stöd, från er, och det tackar jag för. Jag tror det är viktigt att vi pratar även om svåra saker. Idag har jag gjort en annan svår sak, fast svår på ett helt annat sätt. Jag har tillsammans med Susanne varit på en utbildning i MammaPilates. Jättekul men tufft. Så är du sugen på en utmaning hör av dig. Nu var ju konceptet MammaPilates, alltså pilates efter graviditet tillsammans med bebis men i mitt huvud formas en massa idéer för en mycket större målgrupp. Susanne får vara modell för hon blir mycket bättre på bild än mig. Efter en natt i sovvagn på tåg (nästan med en cykel i knät) med obefintlig sömn och en mansförkylning ser jag alldeles bedrövlig ut. En annan oerhört rolig grej är att jag häromdagen kunde se att en liten drös med människor blivit hänvisade till min hemsida via en annan. När jag gick in och tittade så hittade jag info om Magplasket och mina bilder. Sidan tillhörde en kvinna som anmält sig till min vattengympa och berättade om det i sin blogg. Nyfiken som man är så var jag ju tvungen att läsa lite mer. Det visade sig att ett par av mina deltagare hade tipsat om mina grupper. Tack! Som egen företagare är en stor del av mitt jobb att försöka nå ut till människor och jag är så enormt tacksam för varenda en av er som delar med sig av vad jag gör. Så ett stort tack till alla er som hjälper mig. Som pricken över i:et finns det nu bara EN ynka plats kvar i Magplasket. Några fler i yoga-grupperna. 
Nu ska jag låta all info och alla intryck landa lite. Jag har 3-4 timmar resa kvar innan hemgång. Ha en roligt god natt. 

Kommentera