MamaTummyDay

MamatummyDay_Insta_FB_picSamaMama och Spa Halmstad inbjuder till en spakväll med föreläsning den 25:e April.
Klockan 15.30-16.45 blir det en föreläsning om det Du behöver veta när det gäller träning under och efter graviditet. Detta för att du ska kunna fortsätta vara eller kanske börja bli aktiv under graviditeten för att optimera möjligheten till en hälsosam graviditet, normal förlossning och en snabbare återhämtning efteråt. Därefter blir det bedömning av diastas, så många det hinns med. GRATIS.

Klockan 18.00 inleds en härlig spakväll med samma föreläsning.
Efter föreläsningen blir det tilltugg från Emjoy it Raw, MammaMage-konsultationer och sedan egentid i den härliga spamiljön på Spa Halmstad.
Som pricken över i kommer fina vinster från Emjoy it Raw, Emy fotograf, Feldt´s bröd och konfekt, Fröken Wiolas blomsterverkstad, Menskopp.se och Selected by Ella att lottas ut. Lotteriet pågår under hela dagen och vinnarna presenteras i efterhand.

Föreläsningen presenteras av Jennie Dalsmark som är fyrbarnsmamma, barnmorska, yogalärare och företagare. Hon har gått flera utbildningar i träning under och efter graviditet, bland annat MammaMage-utbildningen för Katarina Woxnerud som skrivit flera böcker inom området träning och graviditet.
Läs mer om Jennie på www.SamaMama.se

Läs mer om SpaHalmstad på http://spahalmstad.se/

Plats: SPA Halmstad, Brogatan 3.
Tid: 25:e April klockan 15.30-17.30 i Sensus Halmstads lokaler. Klockan 18.00-22.00 i Spa Halmstads lokaler.
Kostnad: 300kr som förbetalas (för de som ska vara med från klockan 18.00. Maila info@samamama.se för inbetalningsuppgifter.
Anmälan: Anmälan registreras i samband med betalning och är bindande men inte personbunden. Begränsat antal platser båda tiderna.

Kvällen sker i samarbete med Sensus

%d bloggare gillar detta: