Får man ha så kul?

Idag har varit en bra dag. Jag har blivit intervjuad av Hallandsposten angående projektet och jag har fått spendera tre timmar med 30 olika kvinnor med helt olika bakgrunder, historier och personligheter. Helt otroligt spännande och hur trevligt som helst. Hur ska jag kunna välja tolv av dessa? Jag har dessutom avslutat två av mina grupper, MammaYoga och Magplasket. Dessa småttingar som från början var en Magplaskare vis eller gravidyogabebis är nu helt galna små underbaringar som river i alla mina saker, klättrar runt benen på mig och stjäler de mindre bebisarnas leksaker. Jag bara älskar det och måste komma på ett sätt att få behålla dom. Kanske acroyoga med föräldrar och bebisar kunde vara något? Det var ett extratillfälle för Magplaskarna ikväll och stundvis skrattade jag så jag nästan kissade ner mig. Tack alla fina i mitt liv, familj och vänner, patienter och kunder, mentorer och kollegor. Ni är guld värda. 

Kommentera