Gör om, gör rätt. 

 Det blev flera fina möten på mattan idag. En stockholmare hittade till Laxön och det lite extra häftiga är att hon under många år gått på yoga hos en av mina yogalärare. Världen känns väldigt liten ibland. Vi pratade om det här med att vara gravid och vänta sitt första barn. Ibland, under korta ögonblick, kan jag önska att jag kunde få göra om det. Tänk vad underbart att få vänta sitt första barn igen, nu och med all den kunskap och erfarenhet jag har. När jag väntade Andre (för 17år sedan) då visste jag ju ingenting känns det som. Allt var så självklart och allting togs för givet. Allt var enkelt men ändå jäkligt svårt. Att få barn i tonåren och att vilja studera för att ge min son ett bra liv var ju tufft men utmaningarna och rädslorna idag är några helt andra. Så visst vore det lite häftigt att få uppleva den första graviditeten på nytt men nä, jag hade inte gjort om och rätt för det blev precis som det skulle. Jag känner mig lyckligt lottad som får ta del av de fantastiska historier och upplevelser som de kvinnor jag möter går igenom. Som en av de vackra kvinnorna på bilden ovan som för en liten tid sedan fick glädjen att träffa inte bara en liten fantastisk person utan två som hon fört till världen. Kan man bli annat än hänförd?

Kommentera