Helig helg. 

  Jag älskar mina jobb. Jag möter härliga människor och det ger en massa energi. Företaget låter mig mötas på andra sätt än mitt kontor på kvinnohälsovården. Det är värdefullt och jag ser fram emot mina grupper. Men..det tar tid. Det tar tid från barnen (och ja, mannen också). Så även om min tanke har varit att ha yoga även under julledigheten så får jag nog tänka om. Det är en svår balansgång för jag vill gärna vara alla till lags och göra det som är bäst för alla. Jag vill att mina gruppdeltagare ska få ha yogan hela året, alla veckor och därför har jag, med få undantag, sedan i mars också haft yoga varje helg. 

Nu sitter jag här och har precis avslutat mina grupper. Kanske är det ändå dags att ta en Paus. Det finns massor att planera och ordna inför vårterminen. Jag har mycket att göra med MammaMage. Det tar också tid. Så därför fick det bli en riktig höstavslutning idag. Jag har flera gravida som snart ska få möta sina underverk på riktigt. Jag önskar de all lycka och hoppas vi kommer ses i ett annat sammanhang längre fram. Jag hoppas mina Yoga för alla-deltagare kommer tillbaka i januari och kanske kommer det även några nya. 

Jag kommer inte helt försvinna men jag ska försöka begränsa min arbetstid och bli mindre tillgänglig. Kanske tar det lite längre tid innan jag svarar på mina mail men jag kommer svara. Ha en riktigt fin Lucia och glöm inte att yogan och  mattan finns där även utan mig. En avsatt stund för andning varje dag är yoga. Jag ska yoga mer med mig själv och med mina barn. 

Kommentera