Hon kom till mig. 

För nästan exakt åtta år sedan fick jag träffa henne för första gången. Efter en ganska bedrövlig förlossning där jag grät hela vägen för att personalen hängde över mig och ville förlösa med kejsarsnitt. Med mycket envishet och ihärdighet blev det normal förlossning och ut kom detta vackra barn. Stolt, stark, snäll, envis, klok och tjurskallig. Ingen utmanar som hon gör. Kanske för att det finns så mycket av mig i henne. Det är inte alltid lätt att vara hennes mamma men oj vad jag älskar henne. 

Vi har haft en fantastisk dag. Bösta födelsedagen hittills enligt Alva. En superfrukost på härligt fik, badland, härliga cykelturer, lite shopping och sen däckade alla av utmattning så fort de la huvudet på kudden. Det tänker kg också göra för imorgon ska jag vakna 06:00 för en heldag med Fly High Yoga. Ska bli spännande. 

Kommentera