Hösten är här. 

img_7491Ja, nu är hösten här och visst är det väl så att man kan få enda en brasa då? Hela familjen skriker Nej medan jag springer runt i mina ulltofflor som plockades fram för flera veckor sedan. Trots min bedrövelse över att behöva frysa i 7-8 månader framåt så är det lite mysigt att kunna tända ljus för att förgylla kvällarna. Yogaklasserna blir lite extra härliga med alla ljuslyktor som lyser. Mitt i mörker och kyla behövs lite ljuspunkter, inte bara i form av ljus utan roliga planer och idéer. Det finns massor av såna i mitt liv och förhoppningsvis kommer många av er vara med och ta del av dom. Ha en fin kväll nu. Jag ska tännda ljus och skicka ut lite fakturor. Det börjar ju snart nya grupper i Yoga för gravida, MammaBarnYoga och Magplasket. Galet vad fort tiden går.

Kommentera