In och ut. 

 Idag hittade jag mig själv på yogamattan med mina byxor ut och in. Hur ofta händer det? Mina fina deltagare kanske inte hann märka det eller så var de för snälla för att påpeka det. Minuten innan Yogan för gravida skulle börja smet jag iväg och vände på dom. Ett par minuter in i passet upptäckte jag att jo, tröjan var ju också ut och in. Hallå?!! Man kan ju undra om Agust klätt på mig idag. Är det ok att skylla på lite vintertrötthet och många nätter med ovanligt dålig sömn. Hur som helst ska jag titta en extra gång på mina kläder i fortsättningen. Nu ska det bli enkel kvällsmat oxh ikväll ska jag avnjuta lyxig gottis cheesecake från bästa Emjoy it Raw. Snälla Emily räddade mig från landet gräddtårta med god och nyttig fika istället. Lite provsmakning inför kvällen Bärandets fördelar med Födelsehuset Halland.

Kommentera