Jag klarade det!!

 Igår nominerades jag som ”stark mamma” i en tävling av en av mina närmaste vänner. Hur häftigt är det? Att det dessutom kom från en av de vänner som sett mig i mina svagaste stunder är ännu häftigare. Så ja, jag är stark men jag har också ett enormt stöd omkring mig. Har man det behöver man inte alltid vara stark. Igår när jag skulle lägga mig kände jag mig ganska ynklig och väldigt nervös. Idag har varit en sån dag som jag längtade till men ändå ville skjuta lite på. Jag startade MammaBarnYogan, en alldeles ny men riktigt härlig upplevelse. Sex bebisar i ålder 2-7 månader. Alla som har haft en bebis eller varit i närheten av en bebis vet att de gör som de vill. Det gjorde dom och det var underbart.

Jag har examinerat mig i MammaMage och är numera certifierad MammaMage-tränare. Riktigt roligt! Därav de vackra blommorna som min vän Susanne gav mig. Så nu blir det full fart framåt mot MamaTummyDay!

Jag har varit på ett möte, ett sånt som påverkar Allt. Eller kanske inte allt men mycket. Detaljer kommer.

Jag startade en ny Magplasket-grupp, i princip full. En plats kvar men en tidigare deltagare vill plaska tills bebisen kommer och hon är så välkommen. Det känns bra med ett bekant ansikte bland alla nya.

Nu blir det soffan och jag Önskar såå att jag kunde få sällskap av en godispåse men jag får nöja mig med lite frukt. Mitt kostschema tillåter inget annat. Härlig helg!

2 reaktion på “Jag klarade det!!”

Kommentera