Kan inte fatta det. 

Dagen har bjudit på så många roliga saker och fina möten. Bästa fredagsgruppen med mina söta yogibebisar och deras mammor. Hemlagad god lunch av mannen. En helt ofattbart stor samling kvinnor som ville höra med om Doula och kulturtolk i Halland på Mon Avenue. Hade aldrig hört talas om stället tidigare men så kontaktade de mig häromdagen och lyckades få ihop denna stora samling intresserade. Jag fick prata om projektet jag brinner för, fick med mig massa ansökningar och ett erbjudande om fortsatt samarbete och hjälp. Så tacksam för alla härliga människor som vill hjälpa och engagera sig. Dessutom har flera barnmorskor hört av sig och vill engagera sig på olika sätt i projektet. Nu har jag precis lämnat bassängen efter Magplasket och ska bege mig hemåt för att somna i soffan i mitt julpyntade hem. I tankarna har jag en magplaskyogini som väntar sitt första barn nu i dagarna. Jag hoppas det lilla livet välkomnas till världen precis så som föräldrarna och h*n önskar.

Imorgon blir det familjemys. Bara kanske att jag ska sortera lite ansökningar. Hur väljer man? Hur ska jag kunna välja? 

Kommentera