Konstigt men bra. 

Igår samlades 35-40 kvinnor som var intresserade av jobbet som kulturtolksdoula på arbetsförmedlingen. Jag presenterade en PowerPoint och förklarade vad jobbet innebär. Trettiotre kvinnor var fortfarande intresserade efter och ska komma på gruppintervjuer nästa vecka. Jag har precis skickat iväg 31 sms med kallelser. Galet roligt och överväldigande. Jag hade inte alls förväntat mig en sån respons. Det ska bli spännande att se vilka det blir i slutänden. 

Idag har jag varit på lägenhetsvisning med min mormor. Konstigt att föreställa sig att hon ska bo någon annanstans än hemma hos henne. Trots det är jag övertygad om att det kommer bli bra. Det måste det bli. Vi kommer dessutom kunna ses mer och det är bra. Nu ska vi snart äta finmiddag och ha lördag. Ha en fin kväll du med. 

Kommentera