Kvinnodagen. 

Internationella kvinnodagen idag och jag ut blivit firad på olika vis. På dagjobbet kvinnohälsovården fick jag en underbar present av en av mina fina patienter och hennes urgulliga lilla bebis. Det var ett väldigt fint olivträd. Jag fick även lära mig att det tydligen är viktigt att ha även ett citrusträd och en myrten (vet inte riktigt vad det sistnämnda är men skriver upp det på önskelistan). Jag blev superglad.

Därefter fick jag äta god lunch med min mamma och sedan bli inspirerad av Kaj Pollack. De senaste dagarna har det varit mycket inspiration och mycket fokus på tankens kraft. Så nu har jag massor att bearbeta och reda ut.

Senare idag blev jag kallad superkvinna. Tänk vad jag många gånger önskat att jag var en superkvinna men det är nog att ta i. Däremot så gör jag mitt bästa och jobbar hårt. Jag blev så klart väldigt glad för komplimangen och efter att ha hört Kaj Pollack idag så ska jag verkligen ta till mig det ? Igår var jag på MåBra-kväll och lyssnade bland annat på otroliga pt:n Leila och Mia Törnblom. Enligt Mia Törnblom behöver man höra ÅTTA snälla saker för att kunna ta emot EN dålig med ett intakt ”jag”. Superkvinna borde räknas som två snälla saker om inte tre.

Ännu en sak att fira är fler anmälningar till mina kurser. Snart är yogan för gravida och Magplasket fullt. Fantastiskt ju!

Kommentera