Lindring för ömma kroppar.

Gravidmassage

Det är inte varje dag kontoret består av trevligt sällskap, en massagebänk i trädgården och som pricken över i:et var jag den lyckliga som skulle FÅ massage. Visserligen ackompanjerad med en massa information om hur och varför det är bra med massage för gravida (och oss övriga). Idag var i alla fall en sån dag och det kändes kanon. Inte nog med att massagen var väldigt skön utan jag lärde mig samtidigt en hel del.

När min nioåring förstod att massagen var mitt jobb för idag så undrade han hur det kunde vara så. Jag förklarade att det var för att jag skulle utvärdera Susanne (massören) och massagen för att veta om det känns bra att rekommendera henne till de kvinnor jag träffar. Då sa han: men om hon inte bra då? Kommer du säga att hon var bra då? Jag svarade: Nä…men det tror jag hon är.

Jag hade rätt, som tur var, och mitt intryck av Susanne var att hon är väldigt klok och kan sin sak. Bland annat berättade hon vad man kan göra för att hjälpa kvinnor med foglossningssmärtor, karpaltunnelsyndrom eller bara vanliga trötta ryggar. Jag lärde mig nya saker och sånt jag redan kunde fick ett nytt samband. Det är himla roligt att lära sig nya saker och att lära känna nya människor. Som alltid kan man aldrig lova att allt omedelbart blir bra men jag är ganska övertygad om att Susanne kommer hjälpa många att bli bättre och i värsta fall får man en stund av omsorg, omtanke och avlastning plus redskap med sig hem för att göra vardagen bättre. Det finns ingen hemsida ännu att tipsa om men låter det intressant så ring henne på 0701712596. Om jag är snäll så kanske hon kan massera mig fler gånger, även utan gravidmage. 

PS. Jag fick även testa den härliga kudden som gör att gravida kan ligga på magen. Jag kan konstatera att jag alltid vill ligga på en sån när jag får massage, brösten får ju plats (och magen). 

Nu ska jag Magplaska och utöver de fina kvinnorna som sällskap är det även en hemlig gäst med ikväll. Mer info kommer…

Kommentera