Lite puls och lite vila. 

Om någon sa till mig när jag var tio att när jag blev ”stor” skulle jag jobba med träning och hälsa så hade jag skakat på huvudet och ätit en bulle till. Idag är jag oerhört tacksam att jag hamnade här. Att jobba med andras hälsa och träning ställer också krav på min egen hälsa. Jag måste orka helt enkelt och jag måste må bra. Jag måste träna rätt, inifrån och ut. Idag snubblade jag på det fruktansvärda redskapet på bilden ovan, en assault bike. Det var ju riktigt kul!! (Det finns en film på min instagram @samamama också ?) 

Men vila är också viktigt och vi är alla olika. Vissa behöver anstränga sig mer för att få träningen att bli av och andra behöver jobba mer på att vila. Den härliga bilden nedanför är från MammaBarnYogan och det är fina Theodor med mamma Fanny som vilar i slutet på yogapasset. Själv sitter jag i soffan med en (nästan) 3-årig i knät och bara väntar på att träningsvärken ska komma krypandes.

Kommentera