Många djupa andetag. 

IMG_9931

Det regnar och haglar om vartannat och solen känns väldigt frånvarande. I förmiddags på väg till Agusts förskola för midsommarfirande hade jag full mundering regnkläder och ångrade nästan att jag inte tog halsduken också. Imorgon är det Midsommar och allt pekar på att det blir stök och mys inomhus efter firandet på Laxön (där jag ska ha min (höst)utomhusyoga). Stämningen är inte på topp och dagen har krävt många djupa andetag och i efterhand tänker jag att jag borde andats mer. Barnen har gnällt om att ha regnkläder på sig, att behöva städa, att cykla med regnkläder på sig och att behöva städa lite till medan Agust river ut alla mina jobbpapper och direkt därefter flyttar alla blomkrukor eller klättrar upp på bordet för att sno en penna som han ritar fint på väggen med.

Ja, vissa dagar kräver många djupa andetag och många dagar andades jag för få. Nu har jag tränat riktigt hårt, ätit och bäddat ner mig i sängen med Agusten. I denna stund är allt så enkelt och alla småsaker så obetydliga. Det är tur att imorgon är en ny dag och en möjlighet att göra bättre och andas mer. Nu ska jag göra obligatoriska kladdkakemuffins till imorgon.

Jag önskar er alla en fin helg och en Glad Midsommar!

Kommentera