Måste vara frisk. 

 Ända sedan min första Magplasket-grupp har jag haft lite mild ångest varje gång barnen blivit sjuka. Jag måste vara frisk till mina grupper. Jag har ju ingen vikarie och jag vill ju inte behöva ställa in. Än har jag inte behövt det heller. Idag är det fredag och vanligtvis brukar jag vid denna tiden vara i bassängen med Magplasket-gruppen. Idag sitter jag i soffan med en förkylning och halsont. Lite tröttsamt så klart men helt ok för jag kan krypa upp i soffan. Maken gör hemmagjord pizza och jag ska nog svepa i mig min ingefärsdricka till. Men det kunde varit mycket sämre och Jag känner mig välsignad på många vis. Tidigare idag läste jag ett Facebook-inlägg av My Feldt där hon erbjuder de som Behöver att komma till underbara Feldts bageri och hämta lite bröd gratis så känner du någon som skulle behöva det skicka dit dom. Nu ska jag va lite social med de som sitter jämte mig. 

Kommentera