Med våren kommer spännande grejer. 

Gravidträning SamaMama HalmstadDenna helgen har jag avslutat både Magplasket och min Yoga för gravida så nu blir det paus ett par veckor. Paus betyder inte lugn utan jag förbereder för nästan helt fulla grupper som ska börja helgen i April och det blir dessutom en spännande föreläsning om hormonell hälsa hos kvinnor. Ett annat superspännande projekt väntas den 25:e April då det är MamaTummyDay och till skillnad från kanelbullens, chokladbullens och semlans dag så tycker jag att det är absolut en dag som behöver uppmärksammas. Så runt om i Sverige (även Norge och Finland) kommer det anordnas event i dagens ära för att uppmärksamma kvinnohälsa och mer specifikt diastasproblem hos kvinnor. Eftersom jag själv tycker att det är ett så oerhört viktigt ämne vill jag så klart vara delaktig i att uppmärksamma det och har därför tagit mod till mig att hålla i en föreläsning. Med på tåget har jag hittills fått Emjoy it Raw, Emy fotograf (som tagit den fantastiska bilden ovan), Feldt’s bröd och konfektFröken Wiolas blomsterverkstadMonthlyCupSensus och Spa Halmstad så det kommer lottas ut ett gäng fina vinster. Jag hoppas att fler företag ska förstå hur viktigt det är att vi belyser den här problematiken och att de vill vara med och uppmärksamma dagen. Är Du kanske en sån person så maila mig gärna på info@samamama.se.

Så boka in den 25:e April kl 18:00 för då blir det föreläsning och spa med gott till tilltugg på Spa Halmstad! Vill du läsa mer så tryck här. Det är begränsat med platser så skynda dig med din anmälan om du vill vara med.

En reaktion på “Med våren kommer spännande grejer. ”

Kommentera