Min tallrik är tom. 

Kanelbullens dag är som många vet lite extra speciell i hushållet Dalsmark. Odjuret Agust föddes just denna dag för 4 år sedan. Det är en stor synd att inte fira detta med minst en kanelbulle från Feldts. Just denna veckan (sämsta möjliga) skriver jag matdagbok till min tränare. Eftersom vi firade Agust med frugan igår kan jag inte riktigt motivera till att fira idag och på söndag också. Då är det lite extra trevligt när min stora son visar sig från sin bästa sida och bestämmer sig för att fira sin lillebror med ett besök i leksaksaffären, en alldeles för stor godispåse och filmmys hos sin flickvän. Det var däremot inte riktigt lika kul när han kom hem med ett helt hysteriskt sockergalet odjur. Men men, nu sover älsklingen och jag ska äta den där luftbullen som inte sätter sig på mina underarmar och som jag inte behöver göra 700 burpees för att bli av med. Ha en god kväll. 

Kommentera