Möte med mig själv. 


Att möta sig själv är inte alltid lätt. Det är inte alltid roligt och absolut inte alltid önskvärt. Ibland vill jag bara hoppa över det, grotta ner mig en serie och en godispåse eller kanske bara gömma mig i garderoben. Grejen med att ha barn är att då fungerar inte det. I alla fall inte att gömma sig i garderoben.

Idag var en sån dag… Jag ville inte alls gå ur sängen och det kändes ganska motigt att gå hemifrån för att ha yogagrupperna. Men jag vet ju att det alltid löser sig när jag väl är där. Jag var tidig idag så med lite go musik från högtalaren blev det fort bättre och när deltagarna väl började trilla in kändes det ganska ok. Det är bara att acceptera att alla dagar inte känns toppen. Efter två veckors träningsuppehåll kliar det kroppen och det sätter sig i huvudet. Det sämsta med styrketräning är att det är så jäkla trist att börja på nytt. Jag känner mig alltid så dålig de första gångerna efter ett uppehåll. Så är det inte med yogan. Jag kan vara stel, vinglig och oflexibel men jag känner mig inte dålig. Jag har lättare att acceptera att vissa dagar är det bara så.

Nu väntar tre dagars mys med min fruga Linda och underbaraste småttingarna Aston, Alva och Agust. Vi ska till Falkenbergs strandbaden och äta god mat. Vi ska busa på stranden och bada på klitterbadet. Lite minisemester helt enkelt.

Härlig söndag!

Kommentera