Mycket på gång.

Våren börjar visa sig, det går mot ljusare tider och det känns så bra. Jag har hundra saker på gång, massor jag vill göra. Första Magplasket-kursen är avslutad och mina fina mammor är så nöjda att de vill fortsätta in i nästa kurs. Yogan för gravida har börjat och det känns väldigt bra. Lite oväntat bildades även en grupp för ogravida, Yoga för alla. Det var min mamma som ville ta med en vän för att prova. Den ena vännen blev fyra vänner och de ville gärna komma tillbaka.

Dessutom är det snart den 26:e mars då min förebild Eva-Maria kommer till stan för att informera alla som vill lyssna om rutiner inom förlossningsvården. Tänk så bra det vore med en obegränsad budget så man kunde annonsera i alla tidningar, på tv och i radio. Alla borde ju få information om det. Det är ett så väldigt viktigt ämne och jag ser verkligen fram emot det.

Ha nu en fin kväll.

Kommentera