Mys på olika vis. 

En häftig sak med att ha barn i olika åldrar är att dagarna fylls av så olika saker. Så kan det så klart vara även om barnen är i lika åldrar eftersom barn har olika personligheter och olika önskemål om vad de vill göra. Det kan dock vara lite extra påtagligt med stor ålderskillnad mellan dom. Idag var en jobbdag så en stor del av dagen spenderades på kvinnohälsovården. Innan jobbet fick jag dock vakna upp jämte en gosig Agust som gav mig stora kramar, nöp mig i kinderna och älskade mig ofattbart mycket. Efter jobbet fick jag mysa med min 18-åring på gymmet. Vi rodde, gjorde knäböj, pressar och marklyft. Dessutom fick jag titta på medans han klättrade på en vägg. Jag fick klappa händerna,  vara superstolt och lite smått avundsjuk för att inte jag kan. Min målsättning får vara att kunna hänga i pinnarna utan att sd ut som en säck potatis. Efter träningen cyklade vi hem och sen bjöd kvällen på filmmys i soffan under en filt med mina mellersta barn. Så det blev mys på många vis. Nu ska jag gå och lägga mig och som min man så fint sa häromdagen så kanske jag har tur så vi får nudda fötter innan vi somnar. 

Kommentera