När man ger allt. 

Idag efter MammaBarnYogan satt deltagarna kvar och pratade. En vän till mig kom för vi skulle ha ett möte om projektet doula och kulturtolk. Mina deltagarna satt med, pratade och bidrog med en massa klokt. Det var väldigt trevligt och efteråt sa min vän: ”du har världens bästa jobb”.

Senare träffade jag en annan vän. Hon är egen företagare som jag och hon berättade att hon fått en negativ kommentar från en kund. En åsikt! En person! Alla andra har sagt bra saker eller inget alls men denna enda person tog uppmärksamheten från det. När man ger allt för att min vill alla väl och vill att alla ska bli mer nöjda då betyder den enda personen väldigt mycket. Kanske betyder det allt under en stund. Det är viktigt att lämna feedback, kritik. Allt kan inte passa alla och jag välkomnar att mina kunder ger förslag till förbättringar eller berättar om de inte är nöjda. Till saken hör att i min väns fall var det inte respektfullt eller vänligt. Det var inte menat att hjälpa min vän bli en bättre företagare. Varför då säga något? Jag kan inte riktigt förstå det där med att man bara kan må bra genom att få andra att må dåligt. Det är bland det bästa som finns att peppa, uppmärksamma och glädja andra. Jag hoppas innerligt att mina kunder känner att det är något jag brinner för. 

Kommentera