Njuter för fullt.

  Femte dagen i Stockholm har passerat. Även om min längtan hem till barnen och make allt som oftast gör sig påmind så har jag det obeskrivligt bra. Kanske just av den anledningen att jag inser värdet i att vara här för jag vet vad jag lämnat hemma. Yogan passar mig alldeles perfekt och så är inte alltid fallet. All yoga passar inte alla människor men den här yogan är underbar. Lärarna är kompetenta, lätta att förstå, kloka och vänliga. Min fritid spenderar jag promenerandes då jag för det mesta går vilse. Jag har sådana där morgnar som man som fyrbarnsmamma ibland fantiserar om. Jag sitter i lugn och ro med min kaffe och min frukost, ibland ser jag på tv, petar med min iPad och ibland njuter jag bara av min kusins vackra utsikt.

Idag har jag fått en obeskrivlig bra men smärtsam upplevelse i form av shiatsu av läraren Marla, yogat med fokus på handstående (galet utmanande och roligt) tillsammans med Ron samt deltagit i ett mysigt pass yoga för gravida. Nu bär det hem till kusinen igen för lite återhämtning, trevligt sällskap, ett bad med bittersalt och sedan sömn. Imorgon är en annan dag som bjuder på härligheter och om två dygn får jag pussa på mina fina barn och min man.

Kommentera