Nu är det gjort. 

Efter 7 veckors sommarsemester, en allmänt stökig höst och en bedrövligt lång förkylning så var det äntligen dags. Klockan 5:50 ringde klockan och fyrtio minuter senare startade mitt första crossfit-pass på säkert ett halvår. Jag var skitdålig i jämförelse med många, jag var lika dålig i jämförelse med hur jag har varit tidigare men jag var jäkligt bra för jag gick dit. Första gången är värst och det hade varit alldeles underbart om man kunde bli bra genom att sitta hemma i soffan men livet funkar inte så och nu var det äntligen dags. Resten av dagen idag har spenderats i soffan med sjuklingen Agust, igen. Jag fick oväntad matlagningshjälp av äldsta sonen och hans vän. Nu väntar snart GravidYoga och därefter blir det faktiskt ett träningspass till, med min mamma. Bästa träningspartnern som finns. 

Kommentera