Nu drar vi.

imageVi är på väg! Det blev lite tajt med tid. Tippen var stängd igår så det fick bli ett besök där imorse för maken medan jag startade upp semestern med en akut ansiktsbehandling. Jag hamnade nånstans där jag inte varit tidigare och med mina hudbesvär har jag varit på många ställen. Uroog på Haut hud-och fotvård var snäll och öppnade en timme tidigare för min skull så nu är huden ren och ögonbrynen snygga. Så tummen upp för det.

Nu är alla barnen med på tåget och vi glömde inte ens en väska. Huset är stökigare än planerat men mamma fixar biffen. Husgäster i form av främlingar landar om några dagar men som tur är fanns det en fin liten familj som behöver en trädgård att slappa i så de tar hand om huset mellan hyresgäster. Känns skönt att det kommer vara bebott medan vi är borta.

Bara 28 timmar kvar tills vi landar på Bali. Härligt. Kaffe och vatten i mängder är ett måste så Magplasket-flaskan kommer väl till användning.

image

2 reaktion på “Nu drar vi.”

  1. Hey Jennie,

    It’s nice to read that you have reached safely! It was very nice meeting you and taking care of you! Have a wonderful vacation!

    Best regards
    Uroog

    1. Hi. It was a long way here but we made it ? Thank you for recharging my batteries that morning ? Best regards, Jennie

Kommentera