Om Jennie Dalsmark

SamaMama erbjuder kurser inom yoga och träning i Halmstad. Det finns kurser i gravidyoga, mammaträning och vattengympa//förlossningsförberedelse. Jag som leder grupperna heter Jennie och jag har sedan min första graviditet, 1998, vetat att jag vill arbeta med kvinnohälsa och då även med gravida kvinnor. Jag arbetar nu delvis inom Kvinnohälsovården och med mitt eget företag i min och kollegan Susannes fina lokal Hälsan Högst Upp. Jag är även verksamhetsledare inom projektet Doula och kulturtolk i Halland.

Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har fyra barn tillsammans i åldrarna 3,8,11 och 18 som dagligen undervisar och utmanar mig.

Jag har sedan 1998 lärt mig otaliga mängder från läroböcker i anatomi och fysiologi till vedantaklasser på flertalet yogaretreats. Jag har fått möta och samtala med kloka män, kvinnor och barn som berikat min resa och min utveckling.

Inom samayoga ligger fokus på att försöka hitta balans och harmoni i alla aspekter av ens liv. Det finns inget tillfälle under en kvinnas liv då detta är så viktigt som under en graviditet, dels för kvinnans skull men lika mycket för barnets välbefinnande. En graviditet är begynnelsen på en spännande och omtumlande resa. Med SamaMama vill jag stödja och stärka kvinnan med hjälp av god förberedelse och en stunds glädje och lugn. Med Hälsan högst upp vill Susanne och jag skapa goda förutsättningar för fina möten med trevligt och utvecklande sällskap.

Jag har flera olika utbildningar och här listas de viktigaste:

  • sjuksköterska 2001-2004
  • barnmorska 2006-2008
  • svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling 2003 och 2009
  • samayoga 2012
  • gravidyoga hos yoginiyoga.dk 2013
  • magplasketinstruktör 2015
  • utbildning av SAFE om träning under och efter graviditet
  • certifierad mammamagetränare hösten 2015
  • fly high yoga hos Radiantly Alive i Ubud
  • mammapilates hösten 2016

Jag älskar att lära mig mer och ser fram emot det som väntar.

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag till mina kurser. 

%d bloggare gillar detta: