Ork och energi på fel grejer. 

 Jag gillar inte alls att köra bil och är inte särskilt duktig på det heller. Fickparkering finns inte på kartan och ska jag parkera utanför Maxi så ställer jag mig så öde som möjligt. Jag har en enorm Chrysler så allt känns ju som fickparkering. Idag efter mina yoga-grupper satt jag fast med bilen. Jag hade en bil på var sida och sedan hade en väldigt snäll och hänsynsfull person parkerat (olovligt) precis bakom min bil så jag kom ingenstans. I tio minuter försökte jag innan jag gav upp och började leta efter någon trevlig själ som kunde hjälpa mig. Jag hittade en man och efter ytterligare en stund av bra guidning och av att köra fram och tillbaka fyra centimeter åt gången var jag på väg hemåt. En sån löjlig sak som tog så mycket ork och energi från mig. Jag var så arg och irriterad. Ja, jag kanske är det lite fortfarande. Nu är dotterns träning hos bästa Emma (som ni kan läsa mer om här) avklarad, storhandlingen är fixad och jag ska muntra upp mig med att baka en sockerfri blåbärskaka och laga storkok. Eller mer korrekt, jag bakar och maken lagar. 

Härlig söndag och ha en bra vecka!

Kommentera