Så här bra kan det bli. 

”I försommarnatten, med fågelsång som bakgrundsmusik, föddes en magplaskare.Vi hade massor av nytta av dina råd, av mödravårdens profylaxutbildning och av råden i boken ”föda utan rädsla”. När vi kom in till förlossningen var jag öppen 9cm, och en dryg timme senare föddes hon.

Vi mår bra, tack för allt!”

Uppkrupen i soffan med en kopp kaffe plingar det till i min mail. Oanandes öppnar jag och möts av en vacker liten flicka och dessa ord. Det väcker en hel drös med känslor: glädje, tacksamhet och stolthet är bara några.
Jag är glad att just denna mamma hittade till mig, inte bara för hennes skull utan lika mycket för min. Det är en ära att få ta del av den resa ”mina mammor” är på och att sen få glädjen att möta deras mirakel, vare sig det är i ord, på bild eller i verkligheten.

Jag är stolt över att båda mina arbeten erbjuder stöd och uppmuntran under graviditet trots att det på många håll i vårt land nedprioriteras när det gäller föräldrautbildning och profylax inom kvinnohälsovård. Det kan bli precis så här bra när vi alla jobbar tillsammans. Ännu en familj kan lämna BB med en positiv, trygg och härlig upplevelse. Så som alla har rätt att känna.

Jag är oerhört tacksam att Du tog dig tid att skicka mig ett mail ?

Kommentera