Semester från semestern. 

Idag åkte vi på semester till en liten ö vid namn Lembongan. Det började lite kaotiskt för vår rara guide körde oss till fel ställe så vi fick ta en galet dyr båt istället för en billig båt, vi missade den första båten och helt plötsligt försvann halva dagen. På den galna båtresan var det en stackarn tjej som kräkte hela vägen och jag träffade ett härligt par från Sydafrika som konstaterade att vi förmodligen varit sjuka så mycket för i Sverige är ju allt så rent och bra. Det kan säkert ligga en hel del i det. Parasiten som jag lyckades få behandlas inte ens hos lokalbefolkningen för nästan alla har den. I Sverige måste man anmäla den till Smittskyddsmyndigheten och alla bärare antibiotika-behandlas. Hur som helst så kom vi lyckligtvis fram till ön i såpass tid att vi med att bada i det härliga icke-vågiga havet. Agust är hysteriskt rädd för de stora vågorna på ”vår” strand i Canggu. 

Imorgon blir det förhoppningsvis snorkling för de stora pojkarna medan jag, Alva och Agust fördriver dagen vid stranden, dricker fruktdrinkar och äter glass innan båtresan hemåt. Jag skulle gärna följt med och snorkla men det är Johans tur att roa sig lite. 

Idag fick jag se en fin bild på min och Susannes lokal från hennes barnvagnsgympa. Det blev visst inomhus idag på grund av regn. Lite hemlängtan har jag, efter familjen och mina vänner. Vår fina lokal och allt roligt vi ska hitta på där. Det kommer bli en bra höst! Om du känner någon som kanske har gruppaktiviteter, yoga, meditation, dans och annat så tipsa dom gärna om vår lokal Hälsan högst upp. Vi vill gärna dela den med fler!

Kommentera