Sjukstuga eller sjukvilla på drömsemester. 

Ja, man kan vara sjuk på sin drömsemester också. Både Johan och jag mådde värdelöst igår. Sådär lätt med fyra barn som måste äta och gärna underhållas. Tack och lov för Wi-Fi och Mascha och björnen på diverse språk och att de tre äldsta barnen är såpass stora. Jag drog med mig Andre till söndagsmarknad. Han var inte helt pigg på att bära mig, vattenmeloner och diverse frukt hem annars hade jag helt klart sett det som ett alternativ. Kvällen avslutades med en moppetur för ett läkarbesök för min del men jag avstod dropp för att slippa odla mig för multiresistenta bakterier när jag kommer hem och ska jobba. Jag har försökt dricka en himla massa idag istället. 

Dagen idag började med att Alva kräkte ner halva sovrummet och sen fortsatte på det viset resten av morgonen. Underbart. 

Eftersom Alva och jag har husarrest blev det mycket läsning, kortspel och vila. Johan tog pojkarna till den berömda stranden som jag ännu inte sett. Aston fick sandskav över hela kroppen och Agust vägrade lämna vagnen av ren förskräckelse. 

Kvällen bjöd på en blöt promenad till ett matställe i närheten och en ännu blötare promenad hem. Troligen bjuder natten på mer kräk då Agust ligger jämte mig alldeles feberklibbig och med magont. Jag hoppas på att jag har fel. Ja, resa långt och länge med barn är en upplevelse. 

Kommentera