Tiden går fort. 

Ännu en semesterdag är över. Efter strandhäng och lunch blev det en obligatorisk glass med mitt lilla odjur. Det tar på krafterna att virvla runt i de stora vågorna. Om bara ett par dagar är det dags för mitt stora odjur att flyga hem, själv!!! Jag vill inte släppa iväg honom egentligen men jag måste ju. Resan kommer säkert gå jättebra, det måste den, men jag vill ju helst att han ska vara här med oss. Han kommer säkert tycka det är jätteskönt att slippa oss lite. Det blir lite intensivt att leva så här tätt inpå varandra och inte ha några andra att umgås med. Om man bortser från Skype, Snapchat och Facebook.
I skrivande stund sitter jag i yogastudion och väntar på att mitt Fly High Yoga-pass ska starta. Det är få platser så man måste vara här i tid för att få vara med. Nästa vecka ska jag gå en lärarutbildning i just Fly High och mina bälten till fina Hälsan högst upp fick jag redan igår. Jag hoppas bara jag får plats med dom i lokalen när jag väl kommer hem. I så fall blir det Flyg-yoga på Hälsan högst upp till hösten. Andre har följt med några gånger under semestern och till och med han gillade det. Någon som vill prova?

image

Kommentera