Träning under och efter graviditet.

UtbildningsdagarJag har precis vinkat av familjen för att bege mig mot Göteborg för två spännande och förhoppningsvis lärorika utbildningsdagar i Träning under och efter graviditet. Jag hoppas få med mig en massa kunskap och inspiration hem.

Igår var det andra tillfället Magplasket och som vanligt jättemysigt och roligt. Det blev många leenden och skratt, en del flås och så klart avslappning. Det är en stor och blandad grupp med några bebisar beräknade till hösten och någon enstaka beräknad bara om någon vecka. Tänk vilken spännande resa de har framför sig och jag är glad att de beslutade att spendera några kvällar hos mig på vägen.

Nu ska jag äta några nötter och mentalt förbereda mig för helgens alla utmaningar. Lördagkvällen och söndagsmorgonen kommer spenderas med två av mina närmaste vänner. Det blir god middag, hotelmys och det bästa av allt; en låång hotellfrukost.

Ha en fin dag i solen.

Kommentera