Under graviditet.

yoga, gravidyoga, gravidträning

GravidYoga

GravidYoga ger styrka och smidighet såväl som ett öka välbefinnande under graviditeten, både för den gravida kvinnan och för barnet.

vattenträning, förlossningsförberedelse halmstad gravidträning

Magplasket

Under 8 veckor, 1 gång/vecka får du vattenträning, andning, avslappning och olika förlossningsteman presenterade. Varje pass har ca 30 minuter vattenträning och 30 minuter avslappning.

Gravidträning SamaMama Halmstad

ParYoga

Vill Du tillsammans med din partner eller vän få verktyg att ta med dig under förlossningen? Vill du få en stund av närhet, tillitsövningar och paryoga? Anmäl dig då till en workshop i förlossningsförberedande paryoga.

parvattengymnastik vattengymnastik gravidträning förlossningsförberedelse

Par-vattengymnastik

Träna vattengymnastik tillsammans med din partner/din stödperson. Vi träffas i den 34-gradiga bassängen förm1,5 timme med träning och avslappning.

fest, möhippa, yoga

Möten med kvinnor

Syftet med Möten med kvinnor är att skapa stunder då vi möts och låter samtalet bli vad det blir utifrån ett förbestämt tema. Nästa tema blir "Förlossning".

gravidmassage halmstad

GravidMassage

Min kollega Susanne är en oerhört duktig massör och utbildad i behandlande gravidmassage. Behöver du en stunds avkoppling hör av dig till henne på telefonnummer 0701712596.

%d bloggare gillar detta: