Uppfattning och känsla. 

 Idag blev jag tjuvfotad av en av mina deltagare. Hon tog denna bilden och några till, passade på när jag var vänd ifrån henne. Det var överraskande, lite lustigt och väldigt intressant för när jag såg mig själv så kunde jag inte riktigt få ihop bilden med känslan. Ganska omedelbart började jag leta skavanker både i positionen och på kroppen. Varför göra så? Varför tappa fokus från att det var en underbar morgon med strålande solsken, värme och nästan inga moln? Båda yogagrupperna gav en massa energi och glädje från deltagarna. Så därför får det bli ett blogginlägg med en bild som jag inte är enbart nöjd med. Inte på grund av fotografiet utan mer på grund av objektet.  Just för att försöka leva som jag lär och visa att känslan är det viktigare, hur jag känner i min kropp och hur jag känner min kropp. Just då, i den stunden. Inte hur djupt jag kommer, hur högt upp min fot kan komma eller hur min ”granne” ser ut. Det är en ständig process.

Kommentera