Världens roligaste grej (typ)


Idag fick jag YOGA! Klockan 07 var det uppstigning och efter en cykeltur till yogastudion blev det 1,5 timme härlig, utmattande och efterlängtad yoga. Det kändes i hela kroppen att det var ett tag sen och åhh vad jag saknat det. Även om Yoga är så mycket mer än det som sker på mattan så känns det härligt att få ha upplevt igen. Ändå var inte detta det bästa, det roligaste var att min äldsta son följde med. Bara sådär, utan tjat eller ens försök till att få med honom, så valde han att följa med. Betyget: inte så illa som han hade trott och han vill testa igen. Fantastiskt ju! Det är en speciell känsla att få dela yoga med nära och kära. Min mamma delar ju intresset för yoga med mig och det är jag väldigt tacksam för. Det är världens bästa sak (tycker jag) att ge bort till någon annan, möjligheten att uppleva och upptäcka yoga. Det är en helt ny värld som kan öppnas. 
Efter yogan åt vi lite frukost för annars hade inte jag klarat cykelturen hem och det var väl egentligen resten av dagens tema. Utmattning. Allt utom att vara stilla var strängt och trots försök till en promenad så gick det bara inte. Inget ont som inte har något gott med sig, nu har jag testat Uber taxi. Det blev en akut taxi hem och kollaps i säng/utomhusbädd. Vi får se hur morgondagen blir. Vi var sugna på en utflykt men det känns ju sådär när vi inte mår helt hundra. Förhoppningvis kan vi sova bor resterna av eventuell magsjuka (inte troligt men man kan ju hoppas). 
Ha en härlig dag!

Kommentera