Vi har en tupp och lite magsjuka. 


Dagen blev inte som planerat. Jag ville yoga och gå till stranden. Efter att ha sovit uruselt allihop, utom möjligen Andre, väcktes de flesta av oss runt 6-tiden av grannen Mr Tupp. Det var sådär uppskattat. Därefter spenderades större delen av dagen i sovrummet med AC och resten av dagen i skuggan i en solstol, dock med trevlig utsikt. Jag är lite sjuk, alldeles helt utmattad, kräks och mår illa. Jag hade först tänkt att jag och Alva skulle promenera 400m till yogastudion och äta lite vettig mat runt lunch (innan kräkdebut) men jag klarade mig 150m och det blev en Magnum-glass. Pojkarna gick ett annat håll på längre äventyr.

Så idag blev en dag med mycket häng, kortspel, Vetenskapens värld och mycket bad. Inte bara i poolen utan även i badkaret. Vi har även fått uppleva ett ordentligt Bali-regn. Under såna kan det vara en bra ide att fälla ner toasitsen och locket för det är sådär skoj att sätta sig på en dyngsur toaring. Imorgon är en annan dag. Vi får väl se vad den bär med sig. Planer är ju en sådär bra ide men jag hoppas att jag mår bättre och att ingen annan blir dålig. I så fall blir det marknad för att inhandla massa god frukt. 

Kommentera