Vill veta mer.

 Det börjar närma sig ett år sedan jag startade företaget men resan dit startade egentligen för längesen. Är det något jag lärt mig under det här året är det att det finns så mycket jag vill kunna och så mycket jag känner att jag borde kunna. Jag vill veta mer om en massa saker och därför har jag med Födelsehuset Halland lockat hit dietisten Jeanette Pettersson för att prata om kost under graviditet. Hon har bland annat gjort webbkursen ”Eat clean under graviditeten – en bra start för dig och ditt barn” ihop med hennes forskarkollega Louise Andersson. För tillfället är hon ansvarig dietist i en forskningsstudie riktad till gravida samt håller föreläsningar för barnmorskor och läkarstudenter i Göteborg. Så den 7:e november kl 9.15 blir det en massa matnyttigt på Spis & Deli i Halmstad. Det ska bli riktigt intressant. 

Kommentera