Fyra timmar menscykel.

Den här helgen bjöd på en massa nya människor och en massa lärdomar. I lördags hade jag Jenny Koos från Vulverine på besök i stan med Födelsehuset Halland. Hon pratade i fyra timmar om menscykeln och hur vi kvinnor fungerar utan hormonella preventivmedel men till viss del även vad som händer med hormonella preventivmedel. Som barnmorska vill jag gärna tro att jag kan en del men det var verkligen en lärorik förmiddag och jag hade gladeligen lyssnat fyra timmar till. Därför har jag bestämt mig för att bjuda hit henne igen till hösten och jag hoppas verkligen att det blir en stor samling kvinnor som kommer för alla skulle verkligen må bra av att veta vad hon har att berätta.

Nu ska jag vila huvudet för idag har jag haft barnmorskestudent bredvid och även om det varit väldigt trevligt så känner jag mig lite mosig i huvudet nu.

Kommentera