Goda nyheter och en massa skratt.


Det har varit en bra arbetsvecka och helgen (i torsdags) inleddes med en riktigt bra föreläsning av Jennie Asplund som för Födelsehuset Halland pratade om betydelsen av att vara nära våra barn. Det var så roligt att en massa folk kom, både vuxna och underbara småttingar. Jennie pratade om hur bärandet och närheten påverkar vår anknytning till barnen såväl som deras neurologiska utveckling. Det kan finnas många skäl till att närheten och relationen till våra barn inte alltid startar optimalt men det är viktigt att bli medveten om det och att försöka rätta till det. Anknytning är en pågående process och det är aldrig för sent att krama, bära och hålla om våra barn.

Utöver trevligt sällskap under lunchen igår fick jag även goda nyheter. En MammaMage-klient som jag rekommenderade att uppsöka läkare berättade att läkaren faktiskt tagit henne på allvar och skickat remiss till diagnostiskt ultraljud. Jätteroligt att höra att problemet tas på allvar!

Som de flesta fredagkvällar var det Magplasket och Plasket (= min testgrupp med icke-gravida kvinnor). Jag glömde min mall för passet men jag klarade det ändå, med god hjälp från mina härliga deltagare. Min extra förvirring och alla skratten bjuder jag på. Jag kan inte fatta att det snart är dags för avslutning! Förhoppningsvis blir de nya grupperna i April lika härliga och lika stora.

Kvällen bjuder på sockerfritt bountygodis och (mindre kuliga) Melodifestivalen men barnen tycker om det så det är bara att gilla läget. Ha en härlig helg!

En reaktion på “Goda nyheter och en massa skratt.”

Kommentera